tails.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betingelser

Frakt, skadede varer og retur

Alle bestillinger blir sendt med Posten Norge som Pakke i postkasse med sporing. Vi sender bildene i papprør slik at de skal komme seg så trygt som mulig fra oss til deg. Om varene allikevel skulle bli ødelagt vil vi selvfølgelig sende deg et nytt eller tilsvarende produkt! 

Utover dette forholder vi oss til norsk kjøpslov og angrerett (angrerettskjemaet blir tilsendt på epost sammen med bekreftelsen på at varene pakkes og sendes)

Ved benyttelse av angreretten, eller ved bytte av varer, dekker du returfrakten selv. 

Vanlig angrefrist på 14 dager gjelder. Angrerettsskjema må benyttes og varen anses ikke som returnert før varen er motatt. Angrerettsskjemaet må også være levert innforbi fristen. Det er kundens ansvar å påse at angrerettsskjemaet er vedlagt forsendelsen eller sendt digitalt i forkant. Kunden er selv ansvarlig for at varene som returneres kommer tilbake til Tails i salgbar stand. Tails kan avslå en retur dersom varen skulle vise seg å være skadet ved mottak eller av andre grunner ikke kan selges videre.

Varer merket med "Bestillingsvare" samt fødselsplakater vil ikke være dekket av angrefristen da disse produseres på bestilling. 

 

Leveringstid

Tails er et sideprosjekt og en endamesbedrift så leveringstiden kan i perioder være opp til 14 dager. I ferier kan leveringstiden være noe lenger. Ta kontakt på kundeservice@tails.no dersom det haster.

 

Betaling

Betalingen håndteres av Klarna og Vipps.

For spørsmål knyttet til Klarna kontakt dem direkte:

• For mer informasjon og chat klikk her

• Telefon: 21 04 96 00

 

For spørsmål knyttet til Vipps send epost på kundeservice@tails.no

 

Les gjerne mer om kjøpsbetingelsene her

 

Det er kjempeviktig for oss at du er komfortabel med kjøpet ditt. Gi oss derfor beskjed om det skulle være noe du ikke er fornøyd med! 

 

Masse hilsen Ane

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke