tails.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kunsttrykk

Motivene er de samme, men teknikken og kvaliteten er enda bedre! Denne serien passer for deg som ønsker et en eksklusivt og varig trykkvalitet - designet for et langt liv på din vegg.

 

Hvert kunsttrykk i denne serien produseres enkeltvis på bestilling. Illustratør og kunstner, Ane kvalitetssikrer personlig alle bildene og preger og signerer dem før de sendes til deg. 

 

Kvaliteten

Vi bruker Verona 250 g syrefritt kunstpapir laget av 100% bomull. Papiret har en matt og lun overflate som gir en presis gjengivelse av farger og nyanser i tegningene. Vi trykker med pigmentblekk som på dette papiret gir en levetid på flere hundre år. Teknikken er også kjent som giclée. 

 

Hvorfor bruke papir av bomull? I mange hundre år har man brukt papir laget av bomull ved produksjon av viktige dokumenter og kunst. Bomullsfibre er sterkere og mer holdbare enn de tradisjonelle trefibrene som vanligvis brukes til å lage papir. Sammen med at bomullspapiret kan produseres helt uten bruk av syre, gir dette papiret et suverent, rett og slett overlegent, uttrykk sammenlignet med tradisjonelt cellulosebasert papir. 

 

PS: Man skal alltid, uansett teknikk og kvalitet være forsiktig med å henge bilder, postere og kunst i direkte sollys.

 

Som alle bildene til Tails produseres også kunsttrykkene våre lokalt i Kristiansand. Trykkeriet er miljøsertifisert så all produksjon i alle ledd er bærekraftig og miljøvennlig.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke