tails.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om tails

 

Hva er egentlig tails?

tails er meg, jeg er Ane Tollerød Fosse. Jeg er selvstendig næringsdrivende designer og illustratør, og jobbet tidligere på oppdrag fra kommersielle kunder, som feks Hennig Olsen-is/Dyreparken, Stine Sofies Stiftelse, Kristiansand Kommune, Portal forlag osv.

Alle mine illustrasjoner tegnes for hånd, noe jeg legger stor stolthet i. Og jeg sitter ofte og ler høyt når jeg tegner! Alene. Jepp, jeg er en sånn som ler av mine egne vitser. Litt flaut å innrømme, men sånn er det altså. tails er tegninger jeg gjør utelukkende for egen forlystelse, tegninger som i lang tid lå i en skuff i atelieret mitt fordi jeg tenkte de kun var interessante for meg. Helt til jeg en høstdag i 2013 fikk en oppfordring om å lage kort med illustrasjonene mine på... 

Alle illustrasjonene er basert på situasjoner og mennesker som inspirerer meg. Ting jeg bryr meg om, og som betyr mye for meg. Hverdag, reiser, miljø, inkludering og mangfold, det enkle og nære, de små øyeblikkene som utgjør livet. Dette gjør at du kan finne mye av Ane i dem, men venner, niesene mine spesielt, og resten av familien min er også bakt inn i veldig mange av tegningene. De bare vet det ikke selv... 

 

Jeg håper du og den du deler dem med vil se litt av din familie og dem dere er glad i i tegningene, og få minst like mye glede av dem som jeg har hatt av å tegne dem! 

 

Ta gjerne kontakt på kundeservice@tails.no, eller send oss en melding på Facebook om det skulle være noe :) 

 

Tails er en en-dame-bedrift og drives på si. Jeg får litt hjelp innimellom, men stort sett er det jeg som gjør alt utenom arbeidstid. Jeg svarer på alle henvendelser så fort jeg kan. Håper på forståelse for at det av og til kan ta litt tid. Dersom du ikke får svar på telefon, send en epost. Vil også opplyse om at sms ikke kan mottas på dette nummeret. :) 

 

PS: Beregnet leveringstid er opp mot 14 dager da jeg ikke sender hver dag. Send meg en mail om du trenger det fortere så skal jeg se hva jeg kan gjøre. :)

 

 

 

Masse hilsen Ane :)

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke